Ungdom begynder/let øvede

Når du starter til badminton i Lundtofte kommer du som udgangspunkt på begynder-/let øvedeholdet. Her ledes træningen af vores dygtige uddannede ungdomstræner med assistance fra nogle af klubbens mere rutinerede ungdomsspillere.

Træningen tager udgangspunkt i det skal være sjovt og inkluderende med masser af leg og forskellige spilformer. Vi skeler ikke så meget til alder og køn, men har stor fokus på den sociale integration og det gode kammeratskab.

På ungdomsholdet lærer du alle de grundlæggende teknikker som at holde rigtig på ketcheren og de forskeliige slag og teknikker i badminton.

Når du har spillet på ungdomsholdet i 6-12 måneder og vores træner vurderer du kan de grundlæggende teknikker og slag tilbydes du at skifte op til holdet for øvede-/Turneringsspillere. Det kræver dog at spilleren selv er motiveret for at ville skifte hold og gerne vil udvikle sig som badmintonspiller. På denne måde sikrer vi en god og naturlig udvikling i badmintonspillet og at alle oplever succes med deres nye sportsgren.

Hvis du er interesseret i en prøvetime eller ønsker at tilmelde dig begynderholdet i Lundtofte Badmintonklub, så udfyld formularen herunder.

Træningstid: mandage og torsdage 17.00 - 18.30 i Lundtoftehallen

Du bestemmer selv om du vil træne én gang om ugen eller både mandag og lørdag

Kontingent:
Grundkontingent 250 kr./sæson +

  • En ugentlig træning 700 kr./sæson
  • To ugentlige træninger 1.050 kr./sæson