U13 med to sejre mere i holdturneringen

20. november 2022 10:41 , af Kim Wassmann

Lørdag den 19. november blev anden runde i holdturneringen afviklet. Vores stærke U13 hold var taget en tur til Helsinge for at møde hjemmeholdet og Græsted. Efter en forrygende start i første runde var spillerne fulde af selvtillid og var meget opsatte på at fortsætte sejrsrækken. Klint var taget en tur til Fyn for at spille fodbold, så i stedet for ham stod Alfred Rinnov klar til at hjælpe holdet.

Første kamp var mod Græsted og som altid i holdkampene skulle der først spilles 4 singler og derefter 2 doubler. Lundtofte kom meget stærkt fra start og efter bare 15 minutter var tre af de fire singler afgjort i to sæt. Kun 1. singlen med Noah var mere spændende, men også her blev det til Lundtofte sejr i to tætte sæt. 4-0 til Lundtofte og dermed var sejren allerede i hus, men for at kunne få maksimum point med fra opgøret skulle minimum en af doublerne og vindes. Det sørgede vores stærke damedouble med Tia og Inge for. De har i løbet af efteråret fejet alt modstand til side hver gang de stiller op i double og kampen mod Græsted spillerne blev ingen undtagelse - sikker sejr i to sæt. Græsted fik pyntet lidt på resultatet i den anden double hvor Noah og Alfred måtte se sig besejret efter en tæt kamp i tre sæt.

Resultater Græsted - Lundtofte 1-5

1. single: Milla Luna Toft - Noah Wassmann 22-24, 19-21
2. single: Marius Ravnsborg - Inge Bay 17-21, 9-21
3. single: Alma Kiszka-König - Tia Rambeck Andersen 4-21, 5-21
4. single: Bella Toft - Alfred Rinnov Østergaard 6-21, 5-21

1. double: Marius Ravnsborg/Milla Luna Toft - Noah Wassmann/Alfred Rinnov Østergaard 21-13, 18-21, 21-19
2. double: Alma Kizka-König/Bella Toft - Inge Bay/Tia Rambeck Andersen 16-21, 5-21 

Efter en kort pause, hvor der lige skulle fyldes lidt energi på depoterne var det tid til opgøret mod hjemmeholdet Helsinge. En Helsinge spiller skulle videre til andre arrangementer så de spurgte pænt om vi kunne bytte rundt og spille de to doubler først så han kunne komme afsted - det var naturligvis ikke noget problem. Lundtofte havde byttet rundt så Tia og Inge spillede 1. double, og Alfred og Noah skulle spille 2. double. Specielt for Noah stod der meget på spil, da hans klasselærer på Lundtofte skole har en søn der spiller i Helsinge og de skulle nu op mod hinanden - hvem skulle have håneretten mandag morgen i skolen. Noah vandt den duel, da han og Alfed vandt i to sæt og hans klasselærer drillede kærligt med at det blev husket når der skulle udeles karakterer i 8. klasse. Inge og Tia vandt også sikkert deres doublekamp og så var stillingen 2-0 til Lundtofte inden de fire afgørende single kampe.

Hurtigt stod det klart at Lundtofte var det stærkeste hold og tre af de fire singler blev hurtigt afgjort til Lundtoftes fordel. Alfred var oppe mod en rigtig god modstender fra Helsinge, men han leverede en fornem fight og pressede kampen ud i meget tæt 3 sætter, men måtte se sig besejret til allersidst. Han kunne dog hurtigt få smilet tilbage da han sammen med sine holdkammerater kunne fejre den flotte dag i badmintonhallen med at råbe den altid dejlige sang ud i hallen - Hvem var det der vandt i dag, det var dem fra Lundtofte af.....

Resultater Lundtofte - Helsinge 5-1

1. single: Noah Wassmann - Jeppe Conradsen 21-16, 21-5
2. single: Inge Bay - Malte Conradsen 21-14, 21-11
3. single Tia Rambeck Andersen - Theodor Barslund Hansen 21-12, 21-14
4. single: Alfred Rinnov Østergaard - Kenneth Rasmussen 9-21, 21-18, 17-21

1. double: Inge Bay/Tia Rambeck Andersen - Kenneth Rasmussen/Malte Conradsen 21-15, 21-18
2. double: Noah Wassmann/Alfred Rinnov Østergaard - Theodor Barslund Hansen/Jonathan Dyrløv Marker 21-13, 21-13

Halvdelen af holdturneringen er nu afviklet og holder pause til efter nytår. Med fire sejre i ligeså mange kampe er Lundtofte med helt i toppen af rækken. Næste runde afvikles den 15. januar, hvor Lundtofte skal være værter for et dobbeltopgør mod Ølstykke og Værløse. Vi håber at se mange tilskuere i Lundtoftehallen denne dag.