Nye klubmestre i Lundtofte Badmintonklub

1. maj 2022 19:21 , af Kim administrator

I weekenden 30. april/1. maj blev der afholdt klubmesterskaber i Lundtofte Badmintonklub - de første i mange år. Lørdag var det ungdomsspillerne der kæmpede om fine pokaler og søndag var det blevet seniorernes tur. Det blev til to forrygende flotte dage med hyggeligt samvær, men også hård kamp om hvem der kunne kalde sig klubmester anno 2022.

Ungdom (U11 og U13)

Vores ungdomsspillere blev inddelt i de to alderskategorier, hvor næsten alle vores ungdomsspillere hører hjemme og der blev herefter trukket lod om puljesammensætning. Der blev vist flot badminton på banerne og det kunne mærkes at der var noget at spille om. Trods den intense konkurrence var der en rigtig god stemning i hallen og anerkendelse til modstanderen når der blev udført flotte slag og finter med ketcheren. Der var smil på læberne af vores unge spillere og alle fik en fin medalje for at deltage, ligesom mange forskellige vindere kunne tage en flot pokal med hjem til hylden.

Klubmestre 2022 - ungdom

U13 HS - Noah Wassmann
U13 DS - Inge Bay
U13 HD - Klint Bertram Overgaard Jøns / Noah Wassmann
U 13 DD - Tia Rambeck Andersen / Shonna Herman
U 13 MD - Inge Bay / Alfred Rinnov Østergaard

U11 HS - Alfred Rinnov Østergaard
U11 DS - Tia Rambeck Andersen
U11 HD - Mads Ahlefeld-Engel / Alfred Rinnov Østergaard
U11 DD - Rosa Hesbjerg-Kristensen / Nora Andersen
U11 MD - Shonna Herman / Kaj Gustav Lassesen

Stort tillykke til vinderne

 

Seniorer

Ikke ligeså mange senior-spillere var mødt op om søndagen, men dem der var kommet, var der for at tage en pokal med hjem og titlen som klubmester det kommende år. Så der blev kæmpet til det sidste. Vores dygtge ungdomsspiller/assistenttræner Sofie Rinnov Østergaard var eneste fremmødte damespiller, så hun var selvskrevet til at tage pokalen i DS med hjem. Det afholdt hende ikke fra at tage kampen op med de fremmødte mænd, som i den grad fik kamp til stregen af den kun 13 årige Sofie, der gik hele vejen til finalen før hun mødte sin overmand i Rasmus Kristensen. Stærkt gået Sofie.

Klubmestre 2022 - Senior

HS - Rasmus G. kristensen
DS - Sofie Rinnov Østergaard
HD - Søren Rinnov Østergaard / Kim Wassmann

+60 HS - Johnni Jensen

Også stort tillykke til vinderne i seniorrækken.

Vi takker alle de fremmødte medlemmer for opbakning til klubmesterskaberne og glæder os til at se Jer til revanche i 2023