Julehygge og besøg af dansk landstræner

3. december 2022 20:24 , af Kim Wassmann

Lørdeg den 3. december var hele ungdomsafdelingen i Lundtofte Badmintonklub inviteret til julearrangement i Lundtoftehallen. På dagen havde vi inviteret den danske landstræner Lian Yang Zhang til Lundtofte for at give børnene en stor oplevelse og lære fra en af de bedste trænere i den danske badmintonverden.

Lian er et fantastisk menneske og selvom han til hverdag arbejder med de største danske badmintonstjerner, mærker man med det samme hans passion og engagement når han kommer til Lundtoftehallen en lørdag formiddag, for at træne børn i alderen 8-14 år uden den helt store badmintonerfaring. Der er smil på læben og vores unge spillere suger til sig af Lian's store erfaring og gode råd.

Det var anden gang i år at vi havde besøg af Lian, og vi glæder os allerede til næste gang vi kan lokke Lian ud til vores ungdomsspillere.

Efter en god lang træning i hallen, blev der serveret varm kakao og æbleskiver i caféen til alle vores ungdomsspillere, samt lidt gløgg til forældrene.

Vi ønsker alle i Lundtofte Badmintonklub en glædelig jul.

Under arrangementet i hallen havde vi lokket vores gode ven af klubben Peter H. Hansen til at tage billeder af spillerne og Lian. Peter er en fantastisk dygtig amatør fotograf og de flotte billeder kan ses andetsteds på hjemmesiden. Stor tak til Peter.