Total Lundtofte dominans

6. november 2022 13:54 , af Kim administrator

I weekenden den 5./6. november var der inviteret til stor DGI-turnering i Charlottenlund badmintonklub. Lundtofte havde 4 spillere tilmeldt turneringen med Inge og Tia i U13 D-rækken i damesingle og damedouble, Klint i U13 D-rækken HS og Noah i U13 C-rækken HS. Desværre blev det til et sygdomsafbud fra Noah.

Allerede lørdag skulle pigerne Tia og Inge i kamp. De var havnet i hver deres pulje ved de indledende gruppekampe. Begge spadserede de igennem puljemodstanderne og vandt begge deres to puljekampe rimelig komfortabelt. Tia vandt sine to kampe 21-9, 21-10 og 21-17, 21-16 og Inge vandt sine to kampe 21-5, 21-6 og 21-10, 21-8.

Med begge piger videre til semifinalerne i DS, havde lodtrækningen heldigvis artet sig sådan at de stod over for hver deres modstander og først kunne møde hinanden i en evt. finale.

Tia skulle i sin semifinale op mod en modstander fra Gentofte Badmintonklub, trods lidt mere modstand end i puljekampene kørte Tia en sikker sejr hjem i to sæt 21-16, 21-13.
Inge mødte i sin semifinale en spiller fra BC37 Amager, som pressede Inge godt, og Inge fik også lavet en del personlige fejl, trods dette fik hun godt fat i sig selv og kørte en sikker sejr hjem i to sæt 21-18, 21-12.

Så var pigerne klar til finalen mod hinanden. Inden da skulle der lige tages hul på doubleturneringen, så de måtte lige sætte rivaliseringen på pause og spille kvartfinale i DD. Det blev til en sikker sejr i to sæt 21-9, 21-11 og avancement til semifinalen.

Så var det tid til den store Lundtofte finale. Pigerne har spillet mange kampe mod hinanden til træning og presser konstant hinanden til at blive bedre, og finalen var ingen undtagelse.
Finalekampen var vildt intensiv. De gav begge alt hvad de kunne trække ud af sig selv. Duellerne var knivskarpe og hvert point kostede sved og tårer. Niveauet var virkelig højt. Folk fra hele hallen kom over til finalebanen for at følge kampen og så til med beundrende øjne og efter kampen kom folk op til pigerne og skamroste dem. Det var der også alt muligt grund til, for spillerne havde givet alt i tre uhyggeligt tætte sæt – Inge trak det længste strå med 22-20, 22-24, 21-15, Tia havde givet den alt og faldt udmattet sammen efter sidste bold, men begge havde stor stolthed over den flotte finale.

Efter den udmattende finale skulle pigerne lige samle kræfterne inden de afgørende kampe i doubleturneringen. I semifinalen skulle pigerne op mod et par fra Holte. Kampen blev vundet i sikker stil med 21-6, 21-9 og kort efter var det tid til endnu en finale for de to dygtige Lundtoftepiger.

I finalen skulle de op mod to piger fra Islands Brygge Badmintonklub. Begge modstandere på den anden side af nettet havde de også mødt i deres respektive indledende puljer hvor de havde vundet over dem. Finalen blev dog lidt mere jævnbyrdig og hvis kræfterne efterhånden var blevet brugt op, var det fuldt forståeligt efter en lang dag i badmintonhallen. Med de sidste ressourcer lykkedes det alligevel at hive endnu en sejr hjem i tre sæt 21-8, 20-22, 21-13, og pigerne kunne fortjent lade sig hylde som vindere af doublerækken.

Søndag var det så drengenes tur til at skulle i aktion. Noah lå desværre hjemme under dynen med høj feber, så Klint måtte forsvare Lundtofte farverne alene. Dette gjorde han også fantastisk flot. I puljekampene blev to sikre sejre kørt hjem med henholdsvis 21-10, 21-13 og 21-7, 21-6 og en plads i kvartfinalen sikret.

Her skulle Klint op mod en modstander fra Vanløse Badmintonklub. Det blev noget mere tæt, men Klint fik kørt en sejr hjem i tre sæt 21-11, 18-21, 21-16 og var dermed klar til semifinale mod en spiller fra naboklubben Lyngby. Efter to tætte sæt måtte Klint desværre se sig besejret med 21-17, 21-16.

Alt i alt en fantastisk weekend for vores unge Lundtofte spillere, der repræsenterer klubben på fornemmeste vis ved flere turneringer rundt omkring i hallerne.